WUP bijeenkomst Nes – een verslag

Wijk Uitvoerings Plan (WUP) op 7 februari 2024

In de Brede School werd op 1 februari j.l. een informatie avond gehouden over de actie “Aardgasvrij Nes” onder de bezielende leiding van Ronald van der Starre van DAN, een afvaardiging van de Gemeente Heerenveen, een bewoner van Nes en een vertegenwoordiger van TAUW.

Hieronder staat het verslag in 4 pagina’s die zijn te doorbladeren en te vergroten als waren het foto’s. Op verzoek kan ook een PDF worden toegestuurd. Helemaal onder aan dit bericht zit een aanvraagformulier.

Door op de pagina’s te klikken gaat deze open in een groot raam, de pijlen onderin gaan naar de volgende of vorige pagina.

Presentatie van de werkgroep

Er is ook een exemplaar beschikbaar van de presentatie die de werkgroep ‘Nes van het gas af’ ofwel ‘Aardgasvrij Nes‘ gaf. Deze presentatie staat in een PDF die u kunt downloaden. Deze presentatie is echter 6,4 Mb. Het is dus mogelijk dat het wat langer gaat duren dan u verwacht.
De PDF zit onder de afbeelding, klik er op en het downloaden begint of er gaat een raam open met de volledige PDF die u vervolgens kunt downloaden.

Presentatie bewonersavond Aardgasvrij Nes 07 februari 2024 te Akkrum pagina 2
Presentatie bewonersavond Aardgasvrij Nes 07 februari 2024 te Akkrum pagina 2

Niet zonder slag of stoot

Het beleid van de overheid om ‘Nederland in 2050’ van het gas af te zijn. Stappen die hierbij gezet worden is dat iedere gemeente dorpen wijken of buurten aanwijst die in 2030, 2040 of 2050 van het gas af zouden moeten. Formele regelgeving is hierbij nog niet ontwikkeld.

Over deze ontwikkelingen houden wij u op deze website op de hoogte.

Stel uw vraag!

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.