Temperatuursverandering

Ed Hawkins is een tovenaar in het maken van grafieken. Hij maakte een animatie van de temperatuursverandering tussen 1850 en 2023 waaruit duidelijk blijkt dat het in een rap tempo de verkeerde kant op gaat.

Hoe ziet de veranderde temperatuur eruit tussen 1850 en 2023

Ed Hawkins is een tovenaar in het maken van grafieken. Hij maakte een animatie van de temperatuursverandering tussen 1850 en 2023 waaruit duidelijk blijkt dat het in een rap tempo de verkeerde kant op gaat. Wordt daar dan niets aan gedaan? Natuurlijk wel. In Akkrum-Nes zijn verschillende initiatieven ontwikkeld en in volle gang. Wij gaan u daar nog uitgebreid over inlichten.

Maar nu eerste de animatie van de reeds bekend temperatuurstijging:

Global temperature change | animation by Ed Hawkins

Wij berichtten al eerder over dit onderwerp op deze blogpost

Avatar

Door Daniel van Dan

Daniel is it helpke fan Duurzaam Akkrum Nes by it ûnderhâlden fan de webside en it trochjaan fan boadskippen.

Daniel is het hulpje van Duurzaam Akkrum Nes bij het onderhouden van de website en het doorgeven van boodschappen.