De Groenste Stroom van Nederland

DAN VanOns levert ook de groenste stroom

De website van Energie VanOns, waar de stroom van DAN vandaan komt, zegt op haar website:

Energie VanOns komt als écht groen uit de Groene stroom checker van Klimaatstichting HIER! Wist jij dat niet alle groene stroom écht groen is? Soms wordt stroom in Nederland verkocht onder de naam groene stroom en is het eigenlijk gewone stroom waar geen windmolen of zonnepaneel aan te pas komt! Gelukkig controleer je met de Groene stroom checker snel & makkelijk of jouw groene stroom wel écht groen is. Check het nu, op HIER.nu!

Check het zelf!

Keurmerk energieleveranciers in blauw
Click op de afbeelding om naar de “checker” te gaan | die opent in een nieuw raam.

Soms wordt stroom in Nederland verkocht onder de naam groene stroom en is het eigenlijk gewone stroom waar geen windmolen of zonnepaneel aan te pas komt. Controleer met de Groene stroom checker of jouw groene stroom wel écht groen is, voordat je besluit over te stappen.

De overstap naar DAN VanOns energie

Op deze plek lees je daar alles over.

Door Daniel

Daniel is it helpke fan Duurzaam Akkrum Nes by it ûnderhâlden fan de webside en it trochjaan fan boadskippen.

Daniel is het hulpje van Duurzaam Akkrum Nes bij het onderhouden van de website en het doorgeven van boodschappen.