Energie VanOns via DAN

De Gezamenlijke Energiecoöperaties in de drie noordelijke provincies hebben een energiemaatschappij opgericht die energie in kan kopen en verkopen.

De energie van de toekomst is Groen en Lokaal

De Gezamenlijke Energiecoöperaties in de drie noordelijke provincies hebben een energiemaatschappij opgericht die energie in kan kopen en verkopen, deze energie maatschappij heet Energie VanOns. Volgens de Consumentenbond leveren zij als een van de twee energieleveranciers 100% groene stroom.

Inmiddels zijn op dit moment 83 bewoners van Akkrum en Nes die energie afnemen via Energie VanOns. Als tegemoetkoming krijgen de energiecoöperatie, dus ook DAN, een wederverkopersvergoeding van euro 75 per afnemer.

Energie afnemen van Energie VanOns betekent 100% groene energie en een bonus voor het dorp via de wederverkopersvergoeding.

Hoe werkt het:

Aanmelden voor Energie VanOns kan via deze link of de afbeelding hieronder, dan komt u op de site van Energie VanOns terecht. Het kan natuurlijk ook rechtstreeks op de site van Energie VanOns. Met hen sluit u het contract af voor levering en afname van gas en elektriciteit. Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u wilt dat de aanmelding via de energiecoöperatie DAN wilt doen. DAN staat als wederverkoper in het rijtje, met de opbrengsten financiert DAN weer duurzaamheids- en leefbaarheidsinitiatieven in de dorpen Akkrum en Nes.

  • 100% groene, lokale energie
  • Beslis mee over jouw omgeving
  • Samen zorgen we goed voor elkaar

Kies voor duurzame energie van eigen bodem en steun daarmee je dorp, stad of wijk. Meldt u aan door op deze link te klikken of op de afbeelding hieronder.

Energie VanOns regelt de overstap.

Energie VanOns DAN aanmelden
Energie VanOns – DAN aanmelden – klik op de afbeelding – gaat in een nieuw raam open!

disclaimer: energieafname van Energie VanOns is een eigen verantwoordelijkheid van de afnemer

2 reacties